Υγεία & Ευεξία! Ο καθημερινός σας σύμβουλος για την υγεία, την ομορφιά και την ψυχολογία!

Τα 3 μυστικα ομορφιας της βασιλισσας Κλεοπατρας.

Όλοι ξέρουμε την ιστορία της βασίλισσας Κλεοπάτρας. Και σίγουρα γνωρίζουμε ότι ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα που κατάφερνε να κερδίζει στον πολιτικό ταμπλό σαγηνεύοντας τους πιο δυνατούς άντρες του αρχαίου κόσμου . Ιούλιος Καίσαρας, Μάρκος Αντώνιος δεν κατάφεραν να μην εντυπωσιαστούν από την θρυλική ομορφιά της. Ποια ήταν όμως τα μυστικά της ομορφιά της που την βοήθησαν να μείνει στην Ιστορία ως η πιο σαγηνευτική βασίλισσα και βασίζονταν πάνω στην χρήση του ελαιόλαδου;

Πρόσωπο

Λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει, το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν serum  για το πρόσωπο, για την πρόληψη ρυτίδων. Προσοχή όμως, μην αντικαταστήσετε το αντηλιακό σας με το ελαιόλαδο γιατί θα «τηγανίσετε» το δέρμα σας.

Σώμα

Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, το ελαιόλαδο θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Μπορείς να το απλώσεις είτε τοπικά είτε σε όλο το σώμα σαν ενυδατική. Πρόσεξε όμως, αν το δέρμα σου είναι επιρρεπές στην ακμή, γιατί το ελαιόλαδο μπορεί να φράξει τους πόρους. Αν το δέρμα σου είναι πολύ ξηρό σε κάποια σημεία χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό ελαιόλαδου, χυμό λεμονιού και ζάχαρης. Ιδανικό για χείλη, αγκώνες και φτέρνες.

Μαλλιά

Το ελαιόλαδο είναι ιδανικό ως θεραπεία για την βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών σου. Μπορείς να το απλώσεις στο τριχωτό της κεφαλής για 20 λεπτά μετά το λούσιμο.

  • Rate this item
    (0 votes)
back to top

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία & Ευεξία

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ygeiaevexia.gr