Το 1o Πανευρωπαϊκό Retreat του HeartMath® στην Ελλάδα

Το 1o Πανευρωπαϊκό Retreat του HeartMath® στην Ελλάδα

Το 1o Πανευρωπαϊκό Retreat του HeartMath® στην Ελλάδα

Το ερευνητικό Ινστιτούτο HeartMath® διοργανώνει το πρώτο Ευρωπαϊκό Retreat - Συμπόσιο στην Ελλάδα από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου 2024 στο 5 Αστέρων ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera by Wyndham στη Βραυρώνα Αττικής.

Οι 100 πρώτοι που θα κλείσουν το εισιτήριό τους θα λάβουν μια συσκευή Inner Balance αξίας 250€ και εφ'όρου πρόσβαση στο HeartMath App. 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Heart Intelligence Unleashed, ένα βιωματικό τριήμερο ταξίδι στον πυρήνα της νοημοσύνης της καρδιάς, που φιλοξενείται σε μια ξεχωριστή τοποθεσία στην Αττική.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σύγκλιση  όπου η σοφία της καρδιάς θα μας καθοδηγήσει προς μια συλλογική αφύπνιση.

Αυτή η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια βαθιά κατάδυση στην επιστήμη της συνοχής της καρδιάς, με την καθοδήγηση του Howard Martin, συγγραφέα μπεστ σέλερ, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της HeartMath International, μαζί με τους βασικούς εκπροσώπους της HeartMath από την Ευρώπη -Gavin Andrews (Ηνωμένο Βασίλειο), Reiner Krutti (Γερμανία) και Robert Erdbrink (Μπενελούξ).

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στις επιστημονικά επικυρωμένες τεχνικές του HeartMath, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς η συνοχή της καρδιάς μπορεί να ενισχύσει την υγεία, τη διαίσθηση, τη διανοητική διαύγεια και τη συνολική ευημερία.

Μέσα από ένα συνδυασμό ομιλιών ειδικών, διαδραστικών εργαστηρίων και ομαδικών διαλογισμών, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν πώς η βιολογική επικοινωνία της καρδιάς με τον εγκέφαλο και το σώμα μπορεί να αξιοποιηθεί για τη διαχείριση του στρες, τη μεταμόρφωση των συναισθημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Τι περιλαμβάνει

Επιστημονικές γνώσεις: Κατανοήστε την πρωτοποριακή έρευνα σχετικά με την επικοινωνία καρδιάς-εγκεφάλου-σώματος, συμπεριλαμβανομένων επιδείξεων των βιολογικών σημάτων της καρδιάς σε πραγματικό χρόνο.
Πρακτικές τεχνικές: Γνωρίστε και εξασκηθείτε σε τεχνικές HeartMath για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βαθύτερη διαίσθηση, να διαχειριστείτε συναισθηματικές καταστάσεις και να καλλιεργήσετε μια κατάσταση εσωτερικής αρμονίας.
Σύνδεση με την κοινότητα: Συμμετέχετε σε διαλογισμούς και ασκήσεις με επίκεντρο την καρδιά, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και της κοινής ενέργειας μεταξύ των συμμετεχόντων.
Παγκόσμια συνοχή: Μάθετε πώς η ατομική και συλλογική συνοχή μπορεί να συμβάλει σε έναν πιο αρμονικό και συμπονετικό κόσμο.
Σύνδεση: Σε αυτό το reetrat θα έχουμε την ευκαιρία να συνδεθούμε μεταξύ μας και να γιορτάσουμε τη συλλογική συνοχή της καρδιάς
Εξερεύνηση: Θα επισκεφθούμε τον αρχαίο ναό της Αρτέμιδος, της θεάς του κυνηγιού, της άγριας φύσης, των άγριων ζώων, της φύσης, της βλάστησης, του τοκετού, της φροντίδας των παιδιών και της αγνότητας

Σε ποιον απευθύνεται;

  • Κάθε άτομο που επιθυμεί να ενισχύσει την προσωπική του ανάπτυξη
  • Επαγγελματίες που επιδιώκουν να ενσωματώσουν αυτά τα πολύτιμα εργαλεία και πρακτικές στην εργασία τους
  • Επαγγελματίες του HeartMath

Το European HeartMath Retreat προσφέρει πολύτιμα εργαλεία και γνώσεις σε όλους.

Γιατί να συμμετάσχετε;

Πρόσβαση σε επιστήμη αιχμής: Μάθετε απευθείας από τους ηγέτες της HeartMath για την τελευταία έρευνα σχετικά με τη συνοχή της καρδιάς και τις επιπτώσεις της στην υγεία, την απόδοση και την ευημερία.

Κατακτήστε πρακτικές τεχνικές: Αποκτήστε πρακτική εμπειρία με τις μεθόδους HeartMath για τη μείωση του στρες, τη ρύθμιση των συναισθημάτων και την ενίσχυση της διαίσθησης.

Ενισχύστε την προσωπική σας ανάπτυξη: Αναβαθμίστε την αυτογνωσία σας και το ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές.

Χτίστε ουσιαστικές συνδέσεις: Συνδεθείτε με την ευρωπαϊκή κοινότητα HeartMath, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώσεις σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

Συμβάλλετε στην παγκόσμια συνοχή: Κατανοήστε πώς η προσωπική σας συνοχή συμβάλλει σε μια ευρύτερη, παγκόσμια μετατόπιση προς την ειρήνη και την αρμονία.

Γιορτάστε τη ζωή με βάση την καρδιά: Συμμετέχετε σε ένα αξέχαστο πάρτι δικτύου με απεριόριστα ποτά και πυροτεχνήματα, συμβολίζοντας τη χαρά των καρδιοκεντρικών συνδέσεων.Αποκτήστε αποκλειστικές εκπτώσεις σε συσκευές και εκπαιδεύσεις:

Μοναδικό σκηνικό μέσα σε φυσικό και ιστορικό μεγαλείο: Βυθιστείτε στην απαράμιλλη ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους, με τα κρυστάλλινα νερά και τα γαλήνια τοπία του, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για περισυλλογή και αναζωογόνηση. Η γειτνίαση του ξενοδοχείου με τον αρχαίο ναό της Αρτέμιδος προσθέτει ένα στρώμα ιστορικής μυσταγωγίας, προσκαλώντας σας να συνδεθείτε με τη διαχρονική σοφία της Αρχαίας Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ https://global-retreats.com/heartmath/

Για επικοινωνία με την ελληνική εταιρεία διοργάνωσης στείλτε mail στο info@alternativemedia.gr ή καλέστε στο 211 1821655 (Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 18.00)

Διαβάστε επίσης...

ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥ

ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥ

Απολαυστικά ρεβίθια!

Περισσότερα
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς;

Περισσότερα
Τα μανικιούρ με gel καταστρέφουν τα νύχια σας; Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε

Τα μανικιούρ με gel καταστρέφουν τα νύχια σας; Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε

Τα μανικιούρ με gel έχουν γίνει απίστευτα δημοφιλή, καθώς είναι η κορυφαία επιλογή σε πολλά σαλόνια ομορφιάς

Περισσότερα