3Ημερη Εξόρμηση με Yoga στην Λίμνη Πλαστήρα-Άγραφα (Montanema)

3Ημερη Εξόρμηση με Yoga στην Λίμνη Πλαστήρα-Άγραφα (Montanema)

3Ημερη Εξόρμηση με Yoga στην Λίμνη Πλαστήρα-Άγραφα (Montanema)

Για να ακούσεις και να συνδεθείς με τo δάσος αρκεί να ζήσεις την εμπειρία του Yoga Retreat στο Montanema Handmade Village στα Άγραφα, πολύ κοντά στην λίμνη Πλαστήρα.

Ένα φυσικό τοπίο παραδομένο στη λήθη και στην απόλυτη ησυχία εδώ και χρόνια, γεμάτο εικόνες βγαλμένες από παραμύθια, σε περιμένει να το ανακαλύψεις βήμα βήμα.

Για 5η χρονιά θα απολαύσουμε τους καρπούς και την ενέργεια που μας προσφέρει ένα ιδιαίτερο σημείο της Ελλάδας, περιτριγυρισμένο από καταπράσινα έλατα, ποτάμια και καταρράκτες να τρέχουν επιβλητικά και την μοναδική θέα προς τη χαράδρα του Ανθοχωρίου, με τα βουνά έτοιμα να αγκαλιαστούν. Για να νιώσεις την εμπειρία Montanema αρκεί μόνο να γίνεις μέρος του, να απολαύσεις το παραδοσιακό τοπικό φαγητό από το κήπο και τη φάρμα τους, να γευτείς τη μεγάλη ποικιλία βοτάνων, να νιώσεις τα αρώματα από τα χειροποίητα σαμπουάν και κρέμες και να αφεθείς στη ροή του ξεχωριστού spa.

H αίθουσα της yoga θα μας εμπνεύσει για άλλη μια φορά, μέσα από μια σειρά τεσσάρων μαθήματων, να ανοίξουμε το σώμα μας, να επικεντρωθούμε στις αναπνοές μας, να χαλαρώσουμε και να πάρουμε δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια.

Κατα τη διάρκεια του τριημέρου θα περπατήσουμε στο ελατοδάσος εως τη μεταβυζαντινή εκκλησία του Αι Γιώργη, θα κυνηγήσουμε μανιτάρια μέσα στο δάσος, θα κάνουμε κατάβαση στο φαράγγι του Ανθοχωρίου για να δούμε τους καταρράκτες, θα κάνουμε μάθημα μαγειρικής και θα ταίσουμε τα ζώα της φάρμας που βρίσκεται μέσα στο χωριό.

Πληροφορίες: https://www.purefitness.gr/


Επιστημονική Ομάδα του Υγεία & Ευεξία