Σεμινάριο Quantum Field Constellation

Σεμινάριο Quantum Field Constellation

Σεμινάριο Quantum Field Constellation

Περιγραφή

Βίωσε την πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής σου και απελευθερώσου από τα βάρη του παρελθόντος!

 

Ʃε αυτό το υπέροχο σεμινάριο θα βιώσεις την μαγική εμπειρία του συντονισμού με το πεδίο των προγόνων σου και όλων των γεγονότων του παρελθόντος που βαραίνουν μέχρι τώρα τη ζωή σου.

Τους τελευταίους μήνες η σειρά «Ένας άλλος εαυτός» στο Netflix βρήκε παγκοσμίως μεγάλη απήχηση, δείχνοντας πως μέσα από τη διαδικασία της αναπαράστασης (στη σειρά αναφέρται ως «Επέκταση ή πνευματική εργασία με τις ρίζες») ανακαλύπτονται ποια γεγονότα ή μυστικά των προγόνων ή το παρελθόντος επηρεάζουν σοβαρά τη ζωή μας και την υγεία μας.

Η προσέγγιση της αναπαράστασης αποκαλύπτει μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία και βιωματικές ασκήσεις, ποια είναι τα βάρη που κουβαλάμε από τους προγόνους μας και πως συνεχίζουν μέχρι σήμερα να μας βαραίνουν με διάφορους τρόπους, όπως ασθένειες, προβλήματα στις σχέσεις, στα οικονομικά μας και πολλά άλλα.

Μέσα από τις αναπαραστάσεις και ειδικές κβαντικές βιωματικές ασκήσεις θα συνειδητοποιήσεις πόσο εύκολα μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα προβλήματα σου, να τα λύσεις και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αν είσαι άνθρωπος με βαθιές αναζητήσεις, ανοιχτούς ορίζοντες και ενδιαφέρεσαι να ανακαλύψεις τις αιτίες των προβλημάτων σου, τις αλήθειες και τα μυστικά του κβαντικού πεδίου τότε το σεμινάριο Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου είναι αυτό που αναζητούσες.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσεις μία καινούργια αντίληψη και συνειδητότητα που θα σε οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη. Έτσι ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα σου, να βγεις από τα αδιέξοδα της ζωής σου και να βιώσεις το πραγματικό νόημα της ύπαρξης σου.

Ʃτην Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου μέσα από μια απλή, σύντομη αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές σου και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός σου και όχι μόνο που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις και σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η εμπειρία της Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου σε οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σου ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.

Το μεγάλο όφελος της Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι οι ειδικές κβαντικές ασκήσεις και διορθώσεις γίνονται σε όλη τα μέλη της ομάδας και όχι μόνο στο άτομο που κάνει την αναπαράσταση του. Διότι οι ισχυρές κβαντικές ενέργειες εφαρμόζονται συγχρόνως σε όλους τους συμμετέχοντες ώστε να μετουσιωθούν τα πεδία τους. Για αυτό και ονομάζεται “Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου”.

Όλοι οι συμμετέχοντες βιώνουν μία μεγάλη αλλαγή στη συνειδητότητα τους, στα συναισθήματα τους, στο ατομικό και οικογενειακό τους πεδίο.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι στην πραγματικότητα το σημαντικότερο δεν είναι τόσο να μάθουμε τις αιτίες των προβλημάτων αλλά να αλλάξουμε την συνειδητότητα που δονείται σε χαμηλή συχνότητα και που είναι ο λόγος που έλκουμε και διατηρούμε αυτές τις καταστάσεις. Όπως γνωρίζουμε και από τον “συμπαντικό νόμο της έλξης”.

Για το λόγο αυτό στη μέθοδο μου χρησιμοποιώ ειδικά “Κβαντικά εργαλεία και τεχνικές” που δημιουργούν κβαντικές συνδέσεις με ενέργειες και πληροφορίες από ανώτερα πεδία και θεραπευτικές συχνότητες που μετουσιώνουν τις χαμηλές συχνότητες του πεδίου μας. Έτσι ώστε να μπορέσουν να διορθωθούν οι πληροφορίες, οι ενέργειες και οι αιτίες που δημιουργούν τα μπλοκαρίσματα και προβλήματα.

Η εμπειρία αυτού του σεμιναρίου σε οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σου ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.

Τα θέματα που μπορούν να επεξεργαστούν μέσα από την Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου αφορούν υποθέσεις: προσωπικές, οικογενειακές, υγείας, επαγγελματικές, οικονομικές, διλημμάτων, δύσκολων αποφάσεων για κάθε τύπο σχέσεων κ.α.

Επειδή είναι βιωματική μέθοδος αξίζει να αποκτήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία της Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου!

Ημερομηνία & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

‘Ωρες:
Σάββατο: 16:30 – 21:30
Κυριακή: 10:30 – 20:30 (με δίωρο μεσημεριανό διάλειμμα)

Τιμολογιακή πολιτική : 100

Επικοινωνία

2109614942

bodymindsoul1@yahoo.gr