Οι νόμοι της ανθρώπινης φύσης - Robert Greene

Οι νόμοι της ανθρώπινης φύσης - Robert Greene

Είμαστε κοινωνικά όντα. Οι ζωές μας εξαρτώνται από τις σχέσεις μας με τους συνανθρώπους μας. Το να γνωρίζουμε γιατί δρουν οι γύρω μας με έναν συγκεκριμένο τρόπο μας δίνει μια μοναδική δεξιότητα, χωρίς την οποία όλα τα άλλα ταλέντα μας δεν αξιοποιούνται στο έπακρο.

Αντλώντας παραδείγματα από ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Περικλής, η βασίλισσα Ελισάβετ Α΄, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και πολλές άλλες, ο Robert Greene μας δείχνει τον τρόπο να αποστασιοποιηθούμε από τα συναισθήματά μας και να αποκτήσουμε αυτοέλεγχο. Να αναπτύξουμε ενσυναίσθηση και διορατικότητα και να καταφέρουμε να διακρίνουμε τι κρύβεται πίσω από τις μάσκες των συνανθρώπων μας. Να ξεφύγουμε από τη ζώνη της άνεσής μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε τον βασικό, ουσιαστικό στόχο της ζωής μας. Είτε πρόκειται για την επαγγελματική ή την προσωπική μας ζωή είτε για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, Οι Νόμοι της Ανθρώπινης Φύσης προσφέρουν ευφυείς τακτικές επιτυχίας. Ο Robert Greene έχει βοηθήσει εκατομμύρια αναγνώστες αποστάζοντας την αρχαία σοφία, γνώση και φιλοσοφία σε προσβάσιμα βιβλία για όσους αναζητούν δύναμη, βελτίωση και κατανόηση.

 

Εκδότης: Διόπτρα 

Αριθμός Σελίδων: 712 

Γλώσσα Γραφής: ελληνικά

Συγγραφέας: Robert Greene. Ο Robert Greene είναι ο συγγραφέας των No 1 best sellers των New York Times Δύναμη, Οι 33 στρατηγικές του πολέμου, Η τέχνη της σαγήνης και Mastery. Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο ως ειδικός στις στρατηγικές ισχύος. Ζει στο Λος Άντζελες. (Πηγή: "Εκδόσεις Διόπτρα", 2022)

Διαβάστε επίσης...

Cat Cafe Athens! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Cat Cafe Athens! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Το ιδανικό περιβάλλον για γάτες και γατόφιλους

Περισσότερα
OI ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

OI ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Αν κάτι είναι σίγουρο στο σόου μπίζνες, αυτό είναι το θέμα της εκκεντρικής δίαιτας.

Περισσότερα
Καρδιακές Παθήσεις  : Κατηγορίες και αντιμετώπιση

Καρδιακές Παθήσεις : Κατηγορίες και αντιμετώπιση

Καρδιακές Παθήσεις : Κατηγορίες και αντιμετώπιση

Περισσότερα