Ακτινίδιο : Το σμαραγδένιο φρούτο

Ακτινίδιο : Το σμαραγδένιο φρούτο

Ακτινίδιο : Το σμαραγδένιο φρούτο

Με τα μεγαλύτερα ποσοστά βιταμίνης C από οποιοδήποτε άλλο φρούτο και τις 25 περίπου ποικιλίες, το ακτινίδιο εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος αυξάνοντας τις αντοχές του οργανισμού. Θεωρείται εξαιρετικό διατροφικό προϊόν που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας, καθώς:

Περιέχει περισσότερη βιταμίνη C ακόμη κι από το πορτοκάλι

Είναι πλούσιο σε κάλιο, χαλκό και σίδηρο

Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, καθώς προστατεύει από τον καρκίνο του παχέος εντέρου και του ορθού

Συμβάλλει στην καλή υγεία των μαλλιών

Έχει τονωτικές, καθαρτικές και μαλακτικές ιδιότητες

Προλαμβάνει ορισμένες μορφές καρδιοπάθειας

Συμβάλλει θετικά στη σύνθεση του κολλαγόνου

Συστήνεται σε σκορβούτο και αβιταμινώσεις

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα αυξάνοντας τις αντοχές σε εξωτερικές απειλές

Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς

Διατηρεί χαμηλό το επίπεδο της χοληστερόλης

Δρα ως ρυθμιστής της αρτηριακής πίεσης

Συστήνει μετά από εκτεταμένη αιμορραγία

Βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου και καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα

 

Διαβάστε επίσης...