Κρεμμυδοσαλάτα

Κρεμμυδοσαλάτα

Κρεμμυδοσαλάτα

Υλικά για 4 άτομα:

 4 μεγάλα φρέσκα άσπρα κρεμμύδια
 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
 λίγο μαϊντανό
 ελαιόλαδο
 1 λεμόνι
 αλάτι

Εκτέλεση:
1. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε πολύ λεπτές
ροδέλες. Τα βάζετε σε μια σαλατιέρα και προσθέτετε
την κάπαρη και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και
αλατίζετε.
2. Στίβετε το λεμόνι και και περιχύνετε τη σαλάτα με το
χυμό του καθώς και με λίγο ελαιόλαδο.

Σημείωση:
Αν θέλετε να απαλύνετε λίγο την πικάντικη γεύση της,
αφήστε τη να «σταθεί» για 15-20 λεπτά πριν τη σερβίρετε.

Διαβάστε επίσης...