Υλικά για 4 άτομα:
1 μαρούλι
2 καρότα
1 σελινόριζα
λίγη κάπαρη
3 αυγά
λίγο μαϊντανό
λάδι
αλάτι
Εκτέλεση:
1. Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά. Ψιλοκόβετε το μαρούλι, κόβετε σε
λεπτές λωρίδες τα καρότα και τη σελινόριζα και τα ρίχνετε σε μια
μεγάλη λεκάνη και προσθέτετε λίγη ζάχαρη.
2. Βάζετε τα αυγά να βράσουν ώσπου να γίνουν σφιχτά. Μόλις
κρυώσουν, τα περνάτε από το μύλο του πουρέ και σκεπάζετε με αυτό
τα λαχανικά στη λεκάνη, σαν στρώση.
3. Περιχύνετε με λάδι, αλατίζετε και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο
μαϊντανό. Σερβίρετε τη σαλάτα χωρίς να την ανακατέψετε.
Διαβάστε επίσης...
Η τηλεόραση επισπεύδει την εφηβεία των παιδιών;
Η τηλεόραση επισπεύδει την εφηβεία των παιδιών;
Περισσότερα