
Υλικά για 2 άτομα
4 αυγά
2 ντομάτες ώριμες και σφιχτές
1 χούφτα μαϊντανό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 πρέζα πάπρικα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και τον
ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
και προσθέτετε τις ντομάτες που τις έχετε κόψει σε κυβάκια. Αφού ροδίσουν
λίγο, ρίχνετε τα αυγά και αφήνετε την ομελέτα να ψηθεί κι από τις δύο
πλευρές.
Θερμίδες: 150 η μερίδα
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Δυσκολία: μικρή
Κόστος: χαμηλό
Διατροφική σημείωση
Τα αυγά είναι σπουδαία τροφή γιατί περιέχουν ευγενείς πρωτεΐνες. Αν σας
δημιουργούν, όμως, προβλήματα πέψης, μπορείτε να την ψήσετε στο φούρνο,
αντί στο τηγάνι.
Διαβάστε επίσης...

Η δύναμη του όχι
Όταν εκφράζουμε τις επιθυμίες μας και γνωρίζουμε τα όριά μας, τότε συνδεόμαστε πραγματικά με τους ανθρώπους γύρω μας.
Περισσότερα
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ
Θεραπείες που μπορούν με φυσικό τρόπο να βοηθήσουν το σώμα να αποβάλλει τα καταστροφικά ραδιοενεργά στοιχεία
Περισσότερα