14η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City, μια σπουδαία δράση

14η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City, μια σπουδαία δράση

14η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City, μια σπουδαία δράση

Τα Pet City έχοντας σαν φιλοσοφία το adopt don’t shop και με σύνθημα το «Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν τους αλλά μπορείς να ξαναγράψεις το μέλλον τους» διοργανώσαν μαζί με το Dogs’ Voice κάθε μήνα τις γνωστές πλέον και επιτυχημένες Ημέρες Υιοθεσίας, οι οποίες έχουν αγκαλιαστεί από τον κόσμο με μεγάλη θέρμη.

Οι Ημέρες Υιοθεσίας είναι μια πρωτοβουλία που αποτελεί μέρος της καμπάνιας τους Act Pawsi+ive. Η δέσμευση όλης αυτής της προσπάθειας είναι να βρεθεί ένα #ForeverHome σε κάθε αδέσποτο ζωάκι.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 τα Pet City ήταν η 14η Ημέρα Υιοθεσίας και έγινε στο κατάστημα της αλυσίδας στα Άνω Πατήσια, Λ. Ηρακλείου 72. Εκεί υπέροχες τετράποδες φάτσες από τις φιλοζωικές Dogs’ Voice, Stray Care και Save the Strays of Samos περίμεναν με λαχτάρα να βρουν τον άνθρωπό τους που θα τους προσφέρει μια μόνιμη αγκαλιά και ένα σπίτι όπου θα ζουν ευτυχισμένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ζωάκια αυτά έκλεψαν την καρδιά του κόσμου.

Ένα από αυτά τα υπέροχα ζωάκια που ψάχνουν ένα μόνιμο σπίτι είναι και ο γλυκός Ληρ, ο οποίος καταγράφηκε πρώτος από τα σκυλάκια που ήρθαν στο σταθμό της Dogs’ Voice από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Ο Ληρ καταγράφηκε πρώτος γιατί είχε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο πίσω πόδι και έπρεπε να φύγει αμέσως για την κλινική. Ο σκυλάκος χτύπησε στην προσπάθειά του να σωθεί από το νερό. Πάλεψε για να σωθεί όπως πάλεψε να σώσει και το ποδαράκι του. 

Ο Ληρ χειρουργήθηκε 2 φορές. Οι γιατροί, μετά από τρομερές προσπάθειες, αποφάσισαν πως το πόδι του θα ήταν καλύτερο για εκείνον να ακρωτηριαστεί. Πλέον τρέχει, παίζει, χαίρεται τα πάντα και είναι έτοιμος να γνωρίσει την παντοτινή οικογένεια που σε κάθε ταλαιπωρημένο ζωάκι αξίζει. 

Ο όμορφος Ληρ έχει υπέροχο χαρακτήρα. Είναι ήσυχος και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Αναζητάει μόνο χάδια και είναι σίγουρο ότι έχει πολλή αγάπη να δώσει. Είναι ένα αγόρι ιδανικό για σπίτι, οι ανάγκες του λίγες, η προσφορά του σημαντική. Θα είναι υπέροχο για εσάς να ανοίξετε τις πόρτες του σπιτιού σας και να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Το αξίζει άλλωστε μετά από τόσα που πέρασε.

Σημαντικός αρωγός και στην 14η Ημέρα Υιοθεσίας παράμενε η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακς Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας.

Μέσω της καμπάνιας Act Pawsi+ive Pet City, διατηρείται ζωντανό το μήνυμα της ελπίδας, για ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα ζώα. Η προσπάθεια για την εξασφάλιση ενός #ForeverHome για κάθε ζώο που έχει ανάγκη, συνεχίζεται με τη συμμετοχή και την αφοσίωση όλων σας, με περισσότερα από 120 σκυλάκια να έχουν βρει τη ζεστή αγκαλιά που αναζητούσαν.

Είστε έτοιμοι να μεταδώσετε το μήνυμα αγάπης και ελπίδας;

Ημέρες Υιοθεσίας: Η δράση που αλλάζει για πάντα τη ζωή των αδέσποτων σκύλων. 

Aρωγός στην προσπάθεια των Pet City είναι κάθε φορά topetmou.gr.

 

Διαβάστε επίσης...

Πως Θα Αποφύγετε Το Έμφραγμα: Ενημερωθείτε Για Την Δύναμη Της Πρόληψης Από Το Παρακάτω Ρεπορτάζ!
Καθαρίστε Την Ατμόσφαιρα Του Καθιστικού Σας Από Τα Χημικά Με...Φυτά!

Καθαρίστε Την Ατμόσφαιρα Του Καθιστικού Σας Από Τα Χημικά Με...Φυτά!

Ορισμένα φυτά δεν είναι μόνο ωραία από διακοσμητικής άποψης, αλλά και πολύτιμα σε επίπεδο υγείας και ευεξίας.

Περισσότερα
Κολίτιδα : Στάδια και θεραπεία

Κολίτιδα : Στάδια και θεραπεία

Κολίτιδα : Στάδια και θεραπεία

Περισσότερα