Η πρώτη ψηφιακή Κτηνιατρική υπηρεσία της Ελλάδος και της Κύπρου.

Η πρώτη ψηφιακή  Κτηνιατρική υπηρεσία της Ελλάδος και της Κύπρου.

Η πρώτη ψηφιακή Κτηνιατρική υπηρεσία της Ελλάδος και της Κύπρου.

Η MyVets αποτελεί την πρώτη ψηφιακή  Κτηνιατρική υπηρεσία της Ελλάδος και της Κύπρου. Δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη χιλιάδων “γονέων” κατοικιδίων οι οποίοι θέλουν ανά πάσα στιγμή να έχουν έναν έμπειρο Κτηνίατρο δίπλα τους. Οι Κτηνίατροί είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κατοικίδιό σας, να προσφέρουν τις συμβουλές τους και να προτείνουν θεραπείες που τυχόν χρειαστούν. Απαντάνε σε όλες τις απορίες σας όλες τις ημέρες – όπου και αν βρίσκεστε.

Οι Κτηνίατροι είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, με προϋπηρεσία σε Ελλάδα και εξωτερικό και με βασικό γνώμονα την αγάπη για τους τετράποδους (και μη) φίλους σας αλλά και την επικοινωνία με τον άνθρωπο. Μόνον όσοι συγκεντρώνουν και τα δύο αυτά προσόντα ανταποκρίνονται στις αξίες που πρεσβεύει η MyVets.

Όταν συνιστούμε επίσκεψη σε κλινική, συνιστούμε πάντα το κτηνιατρείο με το οποίο ήδη συνεργάζεστε. Εάν κριθεί αναγκαίο, σας παραπέμπουμε σε κλινική επειγόντων και αποστέλλουμε τόσο σε εσάς όσο και στην κλινική email με περίληψη της συνεδρίας μας.

Δημιουργήστε για πρώτη φορά το Ψηφιακό Κτηνιατρικό προφίλ του κατοικιδίου σας! 

 Η ΜyVets είναι ο ψηφιακός σας Κτηνίατρος. Για να κλείσετε ένα ραντεβού, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή MyVets από το App Store ή το Google Play. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με τα  social media στα οποία έχετε παρουσία. 

Μόλις καταχωρίσετε το κατοικίδιό σας στην εφαρμογή μας, έχετε πάντα έναν Κτηνίατρο στην τσέπη σας. “Ανεβάστε” την πιο όμορφή του φωτογραφία και βάλτε τα στοιχεία του για να μη χάνετε ποτέ τα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα που προκύπτουν για τον Kτηνίατρο. Μπορείτε πάντα να αλλάζετε τα στοιχεία στο προφίλ, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Συχνές ερωτήσεις 

Μπορείτε να διαβάσετε τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα ασθενειών, συμπεριφοράς κ.ά. καθώς και απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις για την υγεία των κατοικιδίων, όπως εμετός, διάρροια, δερματικά προβλήματα, πρώτες βοήθειες, διατροφή και συμπεριφορά, στην ενότητα “Με τι μπορούμε να βοηθήσουμε”.

Πότε πρέπει να επικοινωνήσω με έναν Κτηνίατρο;  Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το κατοικίδιό σας, μπορείτε πάντα να κανονίσετε μία βιντεοκλήση με έναν Κτηνίατρο μέσω της εφαρμογής MyVets. Κλείστε ραντεβού με έναν από τους Κτηνιάτρους μας για μια πρώτη αξιολόγηση και συμβουλή σχετικά με το πώς να προχωρήσετε!

Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης: Σημαντικές πληροφορίες: Εάν υποψιάζεστε ότι το ζώο σας παρουσιάζει συμπτώματα δηλητηρίασης ή επιληπτικών κρίσεων, εάν έχει βαριά αιμορραγία, επικοινωνήστε αμέσως με την πλησιέστερη Κτηνιατρική κλινική. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικό να λάβετε άμεσα πρώτες βοήθειες.

Συνταγογράφηση Φαρμάκων: Η  MyVets  συνταγογραφεί φάρμακα σε ορισμένες  περιπτώσεις. 

Οι Κτηνίατροι είναι έμπειροι και επικοινωνιακοί, με πολυετή προσφορά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μερικές από τις περιπτώσεις στις οποίες η MyVets μπορεί να σας βοηθήσει:

  • Έμετος και διάρροια
  • Δηλητηριασμοί-Επικίνδυνες τροφές
  • Κνησμός και δερματικά προβλήματα
  • Βήχας και φτέρνισμα
  • Ψύλλοι, κρότωνες(τσιμπούρια) και άλλα παράσιτα
  • Τραυματισμοί και ατυχήματα
  • Προβλήματα συμπεριφοράς
  • Αποκατάσταση και ευεξία
  • Διατροφολογία

πηγή: https://www.myvets.gr


Επιστημονική Ομάδα του Υγεία & Ευεξία

Διαβάστε επίσης...

Η πίσσα στις πετσέτες θαλάσσης - Τρόποι καθαρισμού
Έρευνα: Προσοχή Στη Μαστογραφία Μετά Το Εμβόλιο Covid-19!

Έρευνα: Προσοχή Στη Μαστογραφία Μετά Το Εμβόλιο Covid-19!

Προσοχή Στη Μαστογραφία Μετά Το Εμβόλιο Covid-19

Περισσότερα
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ 10 ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ 10 ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η σύνοδος κορυφής για το κλίμα COP28 έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον πλανήτη.

Περισσότερα