PRIMAVERA: Φέρνοντας «την άνοιξη» στην ολιστική καλλυντική περιποίηση

PRIMAVERA: Φέρνοντας «την άνοιξη» στην ολιστική καλλυντική περιποίηση

PRIMAVERA: Φέρνοντας «την άνοιξη» στην ολιστική καλλυντική περιποίηση

 

Της Γιούλης Ηλιοπούλου

Με τη φιλοσοφία της βασισμένη σε μία ολιστική προσέγγιση για την ομορφιά και την υγεία, η εταιρία PRIMAVERA που κάνει ένα εντυπωσιακό βήμα- ένα new entry- στην ελληνική αγορά, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Επισκέφτηκα για το ΥΓΕΙΑ ΕΥΕΞΙΑ το Vegan Life Festival και το περίπτερο της εταιρίας, συνάντησα τους υπευθύνους της στην Ελλάδα και μετά από μία ενδελεχή συζήτηση και μία εξαιρετική live παρουσίαση των προϊόντων της, πείστηκα για αυτό που ήδη η πρώτη εντύπωση είχε δημιουργήσει μέσα μου. Μία υψηλή ποιότητα προϊόντων, βασιζόμενη σε μια βαθιά φιλοσοφία, που διαπερνά όλες τις δραστηριότητες της PRIMAVERA, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρία LAVERA HELLAS.

Ο Karim με πλατύ χαμόγελο και την πιο φιλική διάθεση με εισήγαγε στον «ανοιξιάτικο» κόσμο της PRIMAVERA (το όνομα της εταιρίας αντανακλά καταπληκτικά τη φρεσκάδα, την αναζωογόνηση και την αναγέννηση που την χαρακτηρίζουν).Και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την LAVERA. Ένα ενεργειακό πεδίο αρώματος, φωτός και χαράς.

Η πρώτη εικόνα ενδεικτική. Ένα classy λογότυπο, με εξαιρετικά χρώματα, στα πολύ όμορφα και πρακτικά συσκευασμένα καλλυντικά. Ο Karim μου παρουσίασε όλες τις νέες σειρές καλλυντικών. Για κάθε γυναίκα και άντρα, για κάθε δέρμα, για κάθε απαίτηση και ιδιαίτερη φροντίδα, για κάθε ηλικία. Εντύπωση μου έκανε η σειρά για τις μεγαλύτερες ηλικίες και το πόσο προσεγμένο ήταν το όνομά της, όχι ANTI AGING, αλλά GLOWING AGE, για γυναίκες που πραγματικά λάμπουν, από αυτοπεποίθηση και ομορφιά.

Όμορφες απαλές ντελικάτες μυρωδιές, μοναδικές υφές και, το πιο σημαντικό, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με συνταγές φυσικής ομορφιάς μοναδικά αποτελεσματικές από τα 100% αγνά και αναλλοίωτα αιθέρια έλαια. Ενδεικτικά αναφέρω κάποια (μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα): Προϊόντα ενυδάτωσης που ενεργοποιούν τον φυσικό φράγμα του δέρματος και προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση που οφείλεται σε εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, για λάμψη και υγεία, απαλά scrubs από κουκούτσια ελιάς για απολέπιση χωρίς ερεθισμούς, ευεργετικά serum με βιταμίνες και αναζωογονητικά συστατικά και πολλά άλλα.

Όπως μου εξήγησε ο Karim, όλα τα προϊόντα για την περιποίηση προσώπου της PRIMAVERA μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεμονωμένα αλλά και συνδυασμένα μεταξύ τους, ακόμα και από διαφορετικές σειρές. Αυτό συμπληρώνει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες επιλογές για κάθε τύπο δέρματος και εξατομικευμένη ανάγκη.

Συνδυασμοί φυσικών πρώτων υλών με γνώση και εξειδίκευση, για πραγματική φυσική ομορφιά και περιποίηση που εναρμονίζεται με τη φύση.

Η φιλοσοφία της εταιρίας χαρακτηριστική: «Μέσω της φυσικής θεραπευτικής δύναμης των πολύτιμων φυτικών ελαίων βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής σε ισορροπία με τη φύση και τον άνθρωπο. Η βιωσιμότητα είναι το θεμέλιο όλων των ενεργειών μας. Αυτό σημαίνει να ενεργούμε με υπευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα: Διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας, διασφάλιση δίκαιων συνθηκών εργασίας και θετικό πνεύμα συνεργασίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο ένα θετικό πνεύμα συναδέλφωσης –με τη φύση και ο ένας με τον άλλον– θα αποδώσει πραγματικά μακροχρόνια καρποφορία».

Είναι πολύ σημαντικό ότι από το 2013, η PRIMAVERA έχει λάβει για τέταρτη φορά το φημισμένο GREEN BRAND AWARD. Ο διεθνής Οργανισμός Green Brand επιβεβαίωσε ότι η εταιρία μπόρεσε να βελτιώσει τα αποτελέσματά της σε θέματα βιωσιμότητας και οικολογίας σε σύγκριση με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το επιτυχημένο ενεργειακό αποτύπωμα και η ισχυρή δέσμευση για την αύξηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης συνέβαλαν ιδιαίτερα στη φετινή βελτίωση της PRIMAVERA. Ακόμα και οι συσκευασίες είναι εναρμονισμένες στην οικολογική πολιτική της εταιρίας. Βιώσιμες συσκευασίες, ανακυκλώσιμες, με στόχο την προστασία των φυσικών πόρων και του πλανήτη.

 

Διαβάστε επίσης...