Σουβλάκια με τηγανητό τόφου : Μια εναλλακτική γεύση

Σουβλάκια με τηγανητό τόφου : Μια εναλλακτική γεύση

Σουβλάκια με τηγανητό τόφου : Μια εναλλακτική γεύση

Σουβλάκια με τηγανητό τοφού

Υλικά για 4 άτομα
500 γρ. τοφού
4 κουταλιές αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
4 κουταλιές γάλα
½ κουταλιά μαγιά σε σκόνη
½ κουταλιά καυτερή πιπεριά σε σκόνη
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
100 γρ. ντοματίνια
σαλάτα της αρεσκείας σας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
1. Κόψτε το τοφού σε κύβους 2,5 εκ. και αφήστε τους στην άκρη. Κοσκινίστε το
αλεύρι σε μια λεκάνη και κάντε μια λακκούβα στο κέντρο για να ρίξετε τα
αυγά.
2. Αρχίστε να ανακατεύετε ελαφρά, ρίχνοντας λίγο-λίγο το γάλα. Προσθέστε
στη συνέχεια τη μαγιά και την καυτερή πιπεριά.
3. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε μια φριτέζα ή σε ένα μεγάλο τηγάνι. Βυθίστε τα
κομμάτια του τοφού μέσα στο μίγμα και αφού εμποτιστούν πολύ καλά ρίξτε
τα στο τηγάνι και αφήστε να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
4. Όταν τελειώσετε αυτή τη διαδικασία με όλα τα κομμάτια τοφού, βάλτε τα
πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι.
5. Στη συνέχεια περάστε τα τοφού σε μεγάλα ξύλινα σουβλάκια, προσθέτοντας
ενδιάμεσα τα ντοματίνια. Σερβίρετε με σαλάτα της αρεσκείας σας.

Διαβάστε επίσης...

5 Τροφές Για Εντατικότερο Μαύρισμα

5 Τροφές Για Εντατικότερο Μαύρισμα

5 Τροφές Για Εντατικότερο Μαύρισμα, διατροφή και τρόπος ζωής

Περισσότερα
Το Σκόρδο Καταπολεμά Τον Κορωνοϊό;

Το Σκόρδο Καταπολεμά Τον Κορωνοϊό;

Το Σκόρδο Καταπολεμά Τον Κορωνοϊό;

Περισσότερα
Αρθρίτιδα : Όσα δεν ξέρατε

Αρθρίτιδα : Όσα δεν ξέρατε

Όσα δεν γνωρίζατε για την αρθρίτιδα

Περισσότερα